Szeretettel köszöntelek a Hegyeshalom klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hegyeshalom klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hegyeshalom klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hegyeshalom klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hegyeshalom klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hegyeshalom klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hegyeshalom klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hegyeshalom klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Márialigeten még készítenek valódi házi füstölt sonkát. A füstölő építménye is szép, takaros, igényes, és igazán múltidéző.
A gyorsérlelésű sonkák elterjedésével hagyományos, füstölt parasztsonkához egyre nehezebb hozzájutni. Azonban napról napra több ember jön rá, hogy valódi füstölt sonkát és kolbászt otthon is egyszerű készíteni.
Nem kell hozzá más, mint a nyersanyag, némi fűszer és egy húsfüstölő. Egy húsfüstölővel ráadásul nem csak a húsvéti sonkát lehet készíteni, hanem füstölt kolbászt,és akár füstölt halat is.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!